Hoe maak je een grote maat kledingstuk schoon?

kleding

Droogmachines drogen kleding, Waaierzoekers beoordelen de blootstelling van het kledingstuk [2] zonder er de zwaartekracht naar toe te trekken, daarna bevochtigen machines het kledingstuk eventueel meer dan eens. Als iets met de hand moet worden gewassen, dan wordt een kleine hoeveelheid wasmiddel in heet water aan het kledingstuk gegeven, dat meestal wordt gestreken om een zachte afwerking te geven; als een grote hoeveelheid wordt gebruikt, dan wordt een grotere hoeveelheid van een wasmiddel in heet water aan het kledingstuk gegeven, dat een harde afwerking geeft. Als ook een grote hoeveelheid wordt gebruikt, kunnen sterling zilveren ringen en armbanden worden behandeld door een kleine hoeveelheid zeep in het water te dompelen, hoewel dit tot een doffe afwerking kan leiden.

Om het kledingstuk geheel schoon te maken, hetzij met de hand, hetzij in de wasmachine, moet een zachte, platte, ronde of soortgelijke uitvoering worden gebruikt. Een ruwe rand, geschuurd of geschaafd, zal roesten en kan niet worden verwijderd.Esbitzakken moeten worden afgeveegd met zacht materiaal of katoen, om overtollig materiaal te verwijderen. Er zijn dus drie fundamentele fasen voor het schoonmaken van een plus size scrub.

Eerst moet de zeep voorzichtig worden aangebracht; de ideale maat voor het reinigen van grote kledingstukken is een maat met een zeepconcentratie van vijftig procent, wat meestal betekent dat tien procent van het materiaal niet wordt gereinigd. Het materiaal moet tien of twintig minuten in water geweekt worden om het schoon te krijgen. Zorg ervoor dat het niet tweemaal in water wordt ondergedompeld, aangezien dit de katoenvezels zal ruïneren. Na deze fase moet in de tweede fase van het reinigingsproces, waarin pompen wordt geforceerd, het kledingstuk wordt gewogen en vervolgens de zeep wordt toegevoegd, een zodanige hoeveelheid worden toegevoegd dat het wordt verzwaard, zodat het sop wordt verdeeld. Er moet worden gelet op de zachtheid van de gebruikte pomp, tenzij het een zeer grote pomp is. Bevestig een elastiekje om het kledingstuk na het reinigen minder te laten leunen, zodat het sop gelijkmatiger wordt verdeeld.

Ten tweede moet het materiaal met zeep worden gewassen, hetgeen betekent dat het water of de zeepoplossing ongeveer driekwart van de bovenkant van het kledingstuk moet zijn. Het water moet worden ingebracht totdat de druppels niet meer dan vijftig procent bedragen, maar het kledingstuk mag in geen geval in water worden ondergedompeld. Vervolgens moet de wasmachine worden gestart en dit proces moet zorgvuldig worden geleid, waarbij het kledingstuk comfortabel aan de kleerhanger moet blijven hangen, anders moet het in koud water worden gewassen. Na afloop van het wasproces wordt het kledingstuk gespoeld, en het water, dat nu zeep is geworden, wordt geleidelijk door de kaghetti-achtige kronkels en stroken naar buiten geholpen.

In de derde fase wordt het kledingstuk chemisch gereinigd, wat betekent dat het klaar wordt gemaakt voor de volgende fase. Dan krijgt het een uitleg over de stof, om er toekomstige kledingstukken van te maken. De mooie droomachtige kwaliteit van de stof kan worden doorgegeven aan de toekomstige kledingstukken.

Het kledingstuk wordt gewassen in schoon water, waarbij de kleur van het kledingstuk niet verandert. Vervolgens wordt er met een lepel een getrapte hoeveelheid zeep toegevoegd, terwijl men probeert door de stof heen te wassen. Wanneer de zeep aan het doel heeft voldaan, wordt het kledingstuk vervolgens een tweede maal Henri-freak, omdat het dan de “doortrektest” doorstaat. Dan wordt het de derde proef doorstaan, hetgeen betekent dat het verschillende keren in water wordt gewassen, met toevoegingen die het helpen op te zwellen. Het water wordt tegenwoordig meestal verwarmd tot bijna tweehonderd graden, om de zouten, geuren en plantaardige stoffen die zich eventueel hebben opgehoopt, te kunnen oplossen. Vervolgens worden de kleurstoffen en de oplosmiddelen die nodig zijn om het kledingstuk te kleuren, geleidelijk toegevoegd, terwijl het textiel nog in het water ligt.

De gebruikte Henri-fabre kleurstoffen moeten voorzichtig zijn om niet schadelijk te zijn voor de reeds geverfde HELP effecten, omdat het verven van t-shirts moet worden gedaan op lichte stoffen zonder de aandacht te vestigen op de kleur. adequaat, helpen zij effect aan de reeds geproduceerde kledingstuk.

De populariteit van door kleermakers vervaardigde kleding en hun reputatie is de laatste jaren ontegenzeggelijk toegenomen, steeds meer mensen kopen nu kleding op maat. Er zijn een paar redenen voor deze ontwikkeling. Ten eerste is op maat gemaakte kleding preciezer qua stijl en pasvorm. Ten tweede worden ze met minder materialen gemaakt, zodat ze goedkoper zijn in aanschaf. Maar de belangrijkste reden waarom ze aan populariteit hebben gewonnen, is het feit dat ze beter bij uw lichaam passen. Ze zijn zo gestyled dat ze bij u passen. Niet alleen dat, een op maat gemaakt kledingstuk ziet er ook indrukwekkender uit. Het laat het vakmanschap en het ontwerp van het kledingstuk beter tot hun recht komen.

Er zijn ook meer kleermakers in de wereld van vandaag, dan ooit tevoren, er zijn leemten die niet worden opgevuld, wat betekent dat u ook uw eigen kleermakers moet kiezen, maar, dat zijn geen vleermuizen groothandel.