Hoe kiest u het beste T-shirt?

heren mode

 

 

Een T-shirt werd oorspronkelijk gemaakt van Pima katoen (gain shade katoen), met de redenering dat het comfortabel zou zijn om urenlang te dragen. Het heeft een open weving zodat het kan ademen. T-shirts kunnen nu in verschillende dingen worden opgemaakt: het kan een koel zomertopje zijn, een sexy topje, een casual topje, een getailleerd shirt, elk soort topje. En om uw t-shirt er beter uit te laten zien, kunt u ze bij uw plaatselijke kleermaker halen, of online kleermakerijen bezoeken voor meer keuzes. T-shirts zijn er nu in verschillende stijlen: het kan elke kleur zijn, lengte elke vorm. Er zijn zoveel mogelijkheden. Het kan bijvoorbeeld een T-shirt zijn met dezelfde kleur maar met verschillende lengte en vorm, of een top in streetstyle die u kunt gebruiken als gymkleding, of een luxe top die geschikt is voor elke speciale gelegenheid.

Verschillende T-shirts met verschillende stijlen hebben verschillende verticale afmetingen zoals borst, y-schouder, kont of benen. Verticale metingen kunnen het uiterlijk van eenzelfde soort topje sterk veranderen. Bijvoorbeeld, als de borstomvang 50 cm is, wordt de lengte gemeten van de achterkant van de schouder tot de borsten. Het belangrijkste gebruik van een dergelijk topje is om uw nek en schouders te laten zien, maar er zijn geen specifieke maten voor het nekgedeelte. De enige maat is die van de hals tot de kraag, bijvoorbeeld. Uw kraagmaat zou 50×2 zijn, gelijk aan 1 inch. Een dubbele kraag top zou zijn: 50×2 = 6 inches.

Om te kiezen welk soort topje u wilt, moet u bekend zijn met uw borstgebied, taille en heupgebied. Met deze drie metingen kunt u uitzoeken welke maat geschikt is om te dragen, of u kunt een kleermaker raadplegen. Er zijn enkele belangrijke metingen om op te letten bij het kiezen van uw topjes. Bijvoorbeeld, als u een topzwaar persoon bent die de bovenste en onderste helft van uw lichaamsgrootte in evenwicht moet brengen, moet u op zoek gaan naar een top met snit op de bovenste helft om uw nek en kraaggebied te benadrukken. Als u een topzwaar persoon bent die evenwicht moet creëren tussen de bovenste en onderste lichaamsdelen, moet u kiezen voor een top met V-vormige snit. Het zou een visuele objectieve lijn van de ogen naar uw voeten creëren.

Wat het materiaal van het topje betreft, zou het beter zijn om een topje van katoen te kiezen. Dat is kreukvrij en licht. U kunt zelfs een topje van kasjmier kopen. Het zou perfect zijn voor een zacht, zacht en warm topje. Als u er slanker uit wilt zien en in een delicaat topje wilt passen, kunt u ook kiezen voor een topje van zijde. Een zijden topje zou u een afslankend effect geven en het zou u geweldig staan.

Het hartvormige topje is voor mensen die kleine borsten hebben en ze groter en voller willen laten lijken. Als u kleine borsten heeft en ze groter en voller wilt laten lijken, kunt u ook kiezen voor een topje met overlappende topjes. Het hartvormige topje met knoopsluiting is voor mensen die aarzelen om met hun borsten te pronken en wat mode aan hun garderobe willen toevoegen. En tenslotte is het topje met open rug voor mensen die niet flirterig willen zijn, maar hun algehele uitstraling willen verbeteren.

Er zijn nog andere keuzes en je zou kunnen kiezen uit verschillende trendy stijlen die komen deze herfst en winter seizoen. Bijvoorbeeld, kunt u kiezen voor de kant of de geweven stof, de ruches zoom, de asymmetrische zoom, de mini-rok zoom, de lange rok, de kokerrok, de uitlopende rok, de mini rok, de lange rok en nog veel meer. Mix en match gewoon je oude topjes met nieuwe en geef je oude verouderde kleding een nieuwe en levendige look. Maak een statement en vertel iedereen dat je toch trendy bent.