Wimper extensions

Wimperextensions

 

 

 

Latisse, een geneesmiddel dat in de V.S. wordt verkocht, zegt dat het even veilig is als een filmmascara. Het maakt niet uit of mascara of nepwimpers of gedragen voor plezier of voor het bedrijfsleven zal invloed hebben op de conditie van uw wimpers. Zelfs nepwimpers voor zaken kunnen voordelig voor u zijn in de financiëleyton waar een lichtgekleurde wimper aan uw eigen wimper wordt gehecht.

Wimper extensies, de voorkeurs manier om de dramatische transformatie looks te bereiken. De glamour wimper extensies kunnen worden verwijderd wanneer de eigenaar besluit. Het resultaat is honderd procent natuurlijke wimpers.

De wimper extensions binding is honderd procent natuurlijk. De synthetische haren die gebruikt worden voor wimper extensions zijn synthetische vezels, nerts of zijde. Bij de oogwimperextensions worden de synthetische wimpers op de natuurlijke wimpers gelijmd. De procedure duurt twee uur. Ze hebben geen parabenen, sulfaat en andere cosmetische conserveringsmiddelen nodig. De wimper extensies kosten $ 500 tot $ 1, 000.

Wimperextensions kunnen voor de bruiloft worden gezet. Voor de ingreep worden de wimpers verzorgd met natuurlijke oliën. Daarna wordt elke wimper afzonderlijk aan de natuurlijke wimper gelijmd. Het proces duurt een paar uur. Ze nemen een nacht vrij van het werk om te slapen en te eten.

Ze moeten mascara en wimperconditioner gebruiken voor een paar weken om de perfecte wimpers te krijgen. Gebruik de wimperlijm voor een speciale gelegenheid, zoals versierdag of Valentijnsdag. Het egaliseert de wimpers en maakt ze natuurlijk langer. Het is de voorkeur van alle Indiase filmkiss.

De procedure van wimper extensies is niet pijnlijk. De procedure duurt slechts een of twee tijdrovende sessies. Elke sessie duurt een uur. Mascara wordt niet gebruikt voor de procedure, maar ze kunnen worden gebruikt. Elke persoon zal een vergoeding moeten betalen. Bovendien hangt het ervan af welke technicus de procedure zal uitvoeren. Als de technicus ervaren is en in een gerenommeerde salon werkt, kan de procedure voor $500 – $1000 worden gedaan.

Maar voordat de extensions kunnen worden aangebracht, moeten de wimpers eerst worden verzorgd. Daarna worden ze ingesmeerd met een behandeling voor groeiende haren. Daarnaast worden haarconditioners en vochtinbrengende crèmes aangebracht. Extensions worden bevestigd met de naai-methode. Dit kan zowel in de salon als thuis worden gedaan. De ingenaaide methode wordt beschouwd als permanent. Het is gebruikelijk voor salons om het proces te doen tegen een kostprijs van $ 150 tot $ 250. De slaapkamer kost ongeveer $600 tot $900.

Dit proces zal nog 3 tot 4 maanden duren. Daarna moeten de wimpers worden verwijderd. De wimpers worden gewassen en gedesinfecteerd. Daarna worden ze gedroogd en gestyled volgens de voorkeur van de klant.

Als de verlengstukken eenmaal zijn verwijderd, moet er wat extra zorg aan worden besteed. Ze moeten uit de buurt van olie worden gehouden. Coleol is daar geschikt voor. Het betekent dat de wimpers drie tot vier weken in een conditioner kunnen worden bewaard. Dat zal zorgen voor de perfecte schaduw aan de ogen. Er zijn conditioners speciaal voor wimpers die er zelfs bij de donkerste ogen goed uitzien.

Wie liever zijn eigen wimperextensions aanbrengt, kan dit evengoed thuis doen. Maar het zal beter zijn om ze te laten doen door professionals. Ze zijn misschien iets duurder dan de extensions die ingenaaid zijn, maar het zal zeker de moeite waard zijn als ze een keer mislukken.

Het is niet zo moeilijk om wimper extensions aan te brengen. Het ding om in gedachten te houden is dat elke persoon een verschillende dikte van de bestaande wimpers kan hebben. De uiteinden van de extensions kunnen er ook af vallen. Het is mogelijk om de bestaande wimpers te nemen en ze op de gewenste lengte en kleur te knippen. Daarna worden de nieuwe wimpers aan de reeds bestaande wimpers bevestigd. Maar deze procedure moet worden gedaan met veel zorg zal niet toestaan dat eventuele ongevallen gebeuren.

Het zal een zeer eenvoudige zaak zijn om te doen. Maar als het verkeerd wordt gedaan, kan het leiden tot veel problemen. Dus is het raadzaam om eerst te leren over het proces van wimper extensies. Dit zal de weg wijzen om het te doen op een professionele manier.

Top wimper extensions salons weten hoe ze wimper extensions moeten aanbrengen bij hun klanten. Het is niet moeilijk om te doen, maar ze moeten ook experts zijn in het proces van wimper extensions. Anderen kunnen het misschien doen, maar als ze niet de juiste instructie kregen of ze probeerden het te doen zonder de juiste opleiding, kunnen ze een belangrijk deel van de aangebrachte extensies beschadigen. In plaats van het thuis te doen, moet men de expert vragen om het voor hen te doen.

Het is niet zo moeilijk om goede wimper extensions salons te vinden, maar men moet voorzichtig zijn als het gaat om de keuzes die beschikbaar zijn. Er zijn tal van keuzes en men zou niet in staat zijn om het verschil tussen hen te vertellen.

lees meer: