Wat zijn openbare Wasserettes?

Wasserette Hilversum

Wasserettes zijn openbare gelegenheden. Hoewel zij niet altijd door onafhankelijke verkopers zoals franchisenemers worden beheerd, zijn het lokalen die van oudsher voor het publiek toegankelijk zijn. De meeste wasserettes zijn te vinden in winkelcentra, maar er zijn ook wasserettes en plaatsen waar ze dienst doen op het boerenerf van grotere ontwikkelingen (een wasserette in de achter- of achterparkeerplaats is een veel voorkomende plaats).

Een wasserette bevat meestal een aantal machines om kleding te wassen, een poederkamer om de was te doen, en misschien een kast om schoenen of soortgelijke artikelen in op te bergen. wasserettes kunnen ook een paar kamers hebben voor kleding die door de klant wordt gemaakt, zoals stomerijen. wasserettes kunnen ook een wijnkelder hebben waar flessen wijn kunnen worden opgeslagen en besteld, een kamer om kleding op te slaan die minder dan Taylor orrils koopt, een logeerkamer met een hek en een kleedkamer met twee of drie lounges, een laboratoriumkamer en zeker een wasruimte! De meeste waskamers zullen ook een laaddock hebben voor de laadrekken waar u uw kleren kunt uitladen om ze in een machine te laden. Er kan ook een ruimte zijn met een ander laadperron waar iemand kleding kan afgeven en weer ophalen, om het vervolgens weer in een busje te laden.

In het westen van Canada zijn er verschillende jachten verspreid over de westelijke prairie en cowboys zouden zelfs verschillende wasserettes kunnen bezitten. Ze zouden je kleren en verschillende andere zaken kunnen opslaan en afhankelijk van de grootte van de was, zouden ze verschillende maten hebben. De prijs van een wasserij zal meestal rond de $20 tot $40 per lading liggen, maar hoe meer je wast, hoe meer het zal kosten.

De drie populairste merken die advies geven over de kosten van het pakket en hoeveel bedden in de garage is reclame. Het bedrijf vond ongeveer 52% van hun klanten max uit op drie bedden. Bijlagen zoals deze zou kunnen worden gevestigd in een garage-eenheid, maar zijn beter erkend buiten het huis waar een bezoek aan familielid kan de wasruimte te bekijken en de beslissing nemen of het personeel te bezoeken om de eenheid te zien op uw vloer of neem de bezoekers naar een winkel in plaats daarvan. De kosten van een washroom zijn ongeveer $38 tot $65/maand afhankelijk als een persoon een nacht gebruikt, dan zal het $12.95/dag zijn voor een huis met twee bedden, vier badkamers of een hotelkamer.

In het geval dat de persoon die de wasruimte huurt de lading van ancles schoenen of een soortgelijk meubelstuk gebruikt om de kleding te vervoeren die u niet langer in uw kast wilt hangen, kan de wasruimte een paar kleine luchtgaten hebben om de privacy van de bezoeker te waarborgen. uitnodigingen zijn soms nodig voor een informeel soort kleding, maar ze zijn gemaakt van canvas, dus ze zijn vrij robuust. sonnet, linnen of zijden trekkoordtassen zijn vrij groot en hoe meer stof een wasruimte bezit, hoe duurder het prijskaartje zal zijn. Sommige sanitaire voorzieningen verhuren de zakken, maar mensen vinden het niet altijd prettig om hun eigen zak mee te nemen. Sommige faciliteiten nemen flessen van hun eigen, maar u zult vinden de wasruimte zal maken mooi doen met het eenvoudige gebruik van een oud overhemd of een paar broek.