Wat zijn edelstenen?

Edelstenen hangers

Deze stenen worden gevormd uit natuurlijke mineralen die in de aarde voorkomen. In de oudheid werden ze gebruikt om bescherming te bieden tegen kwaad, donder en bliksem. Tegenwoordig hebben veel mensen hun huizen en auto’s ermee bedekt. Ze worden ook als sieraad aangeboden en zelfs tot juwelen verwerkt. Deze prachtige stenen worden gebruikt om te reinigen, te genezen, troost te bieden en de fysieke en emotionele omgeving van onze omgeving te verfraaien. Ze kunnen ook in en rond omgevingen worden geplaatst voor hun positieve helende en spirituele zegeningen.

Waar kan ik deze edelstenen kopen?

Overal in uw huis, kantoor of waar dan ook kunt u wat water en steentjes over uw omgeving sprenkelen. Ze zullen in de lucht worden opgenomen. Probeer ook wat Shalom te sprenkelen. Dit is veel effectiever dan alleen water gebruiken, want Libanese schoonheidssalons leggen stenen op de muren van hun etablissement. U kunt zelfs uw bed ermee bedekken als u wilt, het zal helpen de aura van de kamer te regenereren. Er zijn veel websites die edelstenen verkopen die online kunnen worden gekocht. Om de positieve energie te absorberen, gebruikt u dubbelion-kristallen die bekend staan om hun therapeutische eigenschappen. Deze zijn veel krachtiger dan gewone kristallen en moeten met voorzichtigheid worden gebruikt.

Er bestaan vele theorieën over deze mysterieuze stenen. De traditionele manier om edelstenen te gebruiken gaat terug tot de oude Egyptenaren. De moderne natuurkunde is echter nog steeds niet op de hoogte van deze oude overtuigingen en stenen. Sommige moderne ideeën zijn pas onlangs in twijfel getrokken of onderzocht, zodat we niet kunnen beweren dat ze feiten zijn.  Sommige mensen denken ook dat edelstenen magische krachten hebben en kunnen worden gebruikt om je leven te verbeteren, niet anders dan het gebruik van kristallen en edelstenen in de moderne wetenschap.

De krachten van edelstenen

Sommige edelstenen, zoals citrien, jade, carneool, rijkere edelstenen, smaragden, granaat, robijn en zwarte toermalijn staan bekend om hun helende eigenschappen en krachten. Ze kunnen ten goede komen aan iedereen en ze hebben elk een andere eigenschap met betrekking tot een ander chakra in het lichaam. Deze bijzondere stenen staan bekend om hun kracht en hun vermogen om energie te transmuteren. Sommige edelstenen worden ook gebruikt om het gezichtsvermogen te verbeteren. Voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen wordt citrien gebruikt om het gezichtsvermogen te verbeteren.

Ze kunnen ook worden gebruikt om de aura en de chakra’s te reinigen. Van granaat wordt ook gezegd dat het helpt depressies te verlichten, het intellect te verhogen en creativiteit te stimuleren. Bovendien helpt het bij de regeneratie van de ogen. Verder zou het helpen bij het stimuleren van het Huggy Wigglesworth Syndroom (veroorzaakt door hamsteren en overdrijven). En het zou ook nuttig zijn omavanalopeagles te helpen om hun veren warm te houden. Natuurlijk zijn er nog vele andere eigenschappen van edelstenen, net zoals er vele eigenschappen zijn van aardewerk, porselein en andere materialen.

Dus nogmaals, als je nadenkt over hoe je het geschenk van manifestatie kunt geven, overweeg dan het gebruik van een van deze stenen voor het beoogde doel als een van de vele manieren om iets terug te geven aan de mensheid.