Mar maillot

Marmar Copenhagen

Kenmerkend voor Mar Copenhagen zijn het mooie logo, de stervoering op een grijze achtergrond, die in reliëf is aangebracht op plat materiaal, een maillot in wit met grijze en witte horizontale strepen, en klittenbandsluitingen. Het Mar-design combineert klassieke kenmerken als couture weelde, modern spel met precies het juiste beetje poeha, en verbluffend mooie kinderkleding die gemaakt is van de beste materialen.

Mar Copenhagen is doorspekt met kleurrijke elementen die licht en leven moeten brengen in de sombere kinderlijke kleuren van grijs en wit. Er zijn prints, spelletjes, interessante accessoires en charmante cadeautjes, allemaal in de dynamische kleuren grijs en wit.

Mar Olsen is een Deens merk dat in 1998 is opgericht. Sindsdien houdt Mar Olsen zich bezig met de productie van kinderkleding van top tot teen. Het heeft twee collecties: ‘Ajusteur’ met kledingstukken in blauw-, geel- en roodtinten, en ‘Criprage’ een kleurrijke collectie met de nadruk op donkerdere kleuren in navy, paars, pruim en bosgroen.

Mar Olsen houdt zich bezig met milieuvriendelijke producten zoals sweatshirts, truien, vesten, outdoor kleding, schoeisel en accessoires. De teruggevonden notie van stijl, frisheid en kwaliteit die in elk item is geplaatst als gevolg van de innovatieve moderne aanpak die Mar Olsen heeft gekozen, wordt gehandhaafd in al haar kleding en accessoires.

Mar Olsen kinderkleding heeft heldere en levendige kleuren in artikelen die zeer praktisch zijn voor kinderen van alle leeftijden. Omdat Olsen vindt dat kinderen er net zo uit moeten kunnen zien als echte volwassenen, is de kleding kleurrijk en helder. Toch zijn ze zo ontworpen dat ze klassiek, aanpasbaar en comfortabel zijn: een plezier voor kinderen om te dragen en in te stoeien.

afgewisseld met levendige grafische voorstellingen, foto’s van beroemde plaatsen en scènes uit de wereld van kunst, design en zijn ontworpen met zorgvuldige aandacht voor detail. Zo zijn de boorden en stiksels op kledingstukken altijd zorgvuldig geplaatst, zodat alle kledingstukken een perfecte en onberispelijke pasvorm hebben. Toch zijn ze zorgvuldig weggewerkt met flatteuze en wenselijke kleurschakeringen, zodat het kind er zijdezacht en prachtig uitziet in kleding die fragiel maar duurzaam is: kleding die, net als hun rolmodellen, tweedehands kan worden gekocht.

Omdat de voorwaarden tamelijk betrouwbaar zijn, is de kwaliteit elke keer weer gegarandeerd. Kinderkleding, met waar en wanneer het kind ook besluit ze uit te trekken en hun speciale outfits aan te trekken, genietend van het vertrouwen dat hun ouder of grootouder met zorg de perfecte outfits voor hen heeft uitgekozen.