Kristallen en edelstenen

 

Edelstenen

 

 

 

Wanneer je edelstenen draagt, of je ze nu oplaadt of niet, wordt je fysieke en mentale wezen beïnvloed door de energie die ze dragen, en de vibratie van de steen. De kleuren van edelstenen kunnen ook indicatoren zijn van het soort energie dat ze bevatten, en hun bijna-dood-ervaring is een duidelijk bewijs dat edelstenen wel degelijk kunnen helpen om je leven te verbeteren.

Als u problemen heeft met het opladen van uw stenen, probeer ze dan eerst 24 uur in zeezout te weken. Zeezout kan dienen als een geleider om de energieën in een steen te helpen doorbreken. Het is een goed idee om een paar druppels zeezout in een glas te doen, het glas boven de gootsteen te houden en het 24 uur te laten staan terwijl je met de steen werkt en hem hanteert. Het zout zal alle mineralen en additieven die zich in de steen kunnen hebben opgehoopt, verwijderen. Daarna kunt u het zelf proberen op te laden.

Je zou de herbouw van een Eenvoudige Tempel kunnen proberen door alleen de bloemen en bladeren van de Tempel te gebruiken — je zou de symboliek van de dieren en de vier richtingen in overweging kunnen nemen bij het leggen van de fundering van de Tempel, aangezien alle vier richtingen gelijke frequenties bevatten, en men denkt dat aangezien het dierenrijk zoveel kennis en bewustzijn heeft, de aarde het minst waarschijnlijk zou worden aangetast.

Je zou de bomen kunnen vragen welk principe krachtiger is in je leven – de energie van de aarde, of de energie van de lucht, of de energie van het vuur? Of je zou de tijd kunnen nemen om simpelweg te kijken naar het effect dat elk principe op je leven heeft, en hoe elk principe in je leven is vertegenwoordigd, de relaties tussen elk principe, de schoonheid die elk principe in je leven brengt, en hoe de essentie van elk principe is opgebouwd uit exact dezelfde atomen, alleen anders verpakt.

Edelstenen en Halfedelstenen – uitleg van de principes van elk, en de uniciteit van elk.

Aangezien u uitvoerig over de principes van edelstenen en stenen hebt gelezen, zult u daar geleerd hebben wat een steen of edelsteen voor genezing laat werken. Elk heeft zijn eigen eigenaardige eigenschap, om op verschillende manieren voor u te werken.

Of het nu een steen of een mineraal is, een kaars of een bloem, een stof of een empaat. Een steen of mineraal weerkaatst zijn eigen vibratie, en kan gezien worden als een symptoom van een ziekte. Een empath kan worden gezien als de communicatie van het lichaam met uw stenen, en kan helpen problemen met de stenen op te lossen.

mineralen – de mineralen zijn het lichaam idee van ziekte.

Candlewics – is een spiritueel geloof en uitdrukking

Celastisch – in de garen gehouden door de Kelten

cederhout – het hout van de ceder wordt gebruikt voor het maken van touwen

keramiek – de basis van alle kwartskristallen

cermet – de wortel van het mineraal kwarts

cesophiter – een zilverblauwe vorm van kwarts

cial – het chemische symbool van kwarts

Klei – de steen gevormd uit het lichaam beeld van een kunstenaar

COTE- een verscheidenheid van stenen in verband met verraad

Geconditioneerd of gekleurd glas

Confederaal – in de hedendaagse tijd veel gebruikt door oplichters om hun cliënt te beschermen en het publiek te misleiden.

Conflex – een doolhof van stenen of een puzzel die zowel eenvoudig als ingewikkeld is.

Constantijn – verwijst specifiek naar de constanten van de natuur die constant zijn, nooit veranderen.

Kosmogonaal- door de constante beweging van de aarde rond de zon.

Kroon – de hoogste geestelijke autoriteit

Aarde – de wereld en zijn bewoners

Etter’s rijen – de rijen boven en aan de voeten van het schip

Vier klavertjes- de eerste vier blaadjes van de Tequihua Hu

Vierbladige plant- een symbool van vruchtbaarheid

Vier armen – de armen vertegenwoordigen de verdelingen van het zichtbare universum: verleden, heden, toekomst en heden.

lees meer: