Hoe zorg je voor je schoenen?

sneakers schoonmaken rotterdam

Was natte sneakers schoonmaken.  natte schoenen. Gebruik handdoeken om ze te drogen. Maak witte gympen schoon met zeepwater. Veeg ze af met een doek voor extra absorptie. U zult dit verschillende keren moeten doen om de sneakertextuur glad en wit te krijgen. Suggesties/Tips : Als het een warme dag is, haal dan natte schoenen uit de kast. Leg ze op een stuk krantenpapier en laat ze minstens 24 uur drogen, tot ze helemaal droog zijn. Bewaar ze daarna in de originele doos waarin ze zijn geleverd.

Als het sneeuwt, vul je gympen dan met papier en laat ze in de auto. Bewaar je schoenen in dezelfde schoenenzak als waarin je ze gekocht hebt. Doe je sneakers 10 minuten in de wasmachine, centrifugeer ze om het vuil en de pluizen te mengen. Laat ze dan 24 uur zitten en laat ze dan aan de lucht drogen. De droogtijd is essentieel, haal de schoenen zo snel mogelijk uit de droger nadat ze het minst recent aan zonlicht zijn blootgesteld. Draag je sneakers niet tijdens het sporten. Dat zal ze geen goed doen om ze op te frissen. Nadat je je sneakers hebt gewassen en gedroogd, spuug je de zolen uit en maak je ze goed schoon. Als je sport, word je vaak nat (vooral in de winter) en moet je sneakers lang meegaan, anders krijg je uitslag van de afgeborstelde huid van je handen.

Er is een juiste manier om sneakers te wassen. Gebruik de heetste waterstand en milde zeep en wrijf niet over de bovenkant van de sneakers. Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen met je sneakers wassen probleem. “Je sneakers moeten in een schoenendoos of mand! Zet ze op een rek zodat ze niet stoffig worden terwijl je aan het werk bent. Leg een paar kranten in de schoenendoos of -mand. Zo blijven ze vrij van stof tot je tijd hebt om ze uit te pakken. Ik schrijf graag alle informatie op die ik heb geleerd over hoe ik mijn schoenen moet onderhouden. Als je een paar andere tips in je handige notitieboekje bewaart, zul je altijd. Onthoud dat je voeten speciaal zijn, en dat ze speciale verzorging nodig hebben. Als je deze begrijpt, kun je je staande houden en de fitste van je hele familie zijn.”