Garderobe Feestjurk

Afrikaanse kleding
Zorg ervoor dat uw garderobe een etnische twist krijgt met Afrikaanse kleding . Het is een geweldige manier om etnische prints in je garderobe te brengen en cultuur te vieren. Kitenge feestjurk is donker, bijna zwart met accenten van fellere kleuren. De stof heeft een rijke, diepgekleurde textuur en is gewoonlijk vrij dik. Kitenge heeft de neiging een harde afwerking te hebben, omdat de “assen” (de breed uitgesneden ranken) gemaakt zijn van zuiver katoen of, wat gebruikelijker is, van tussar zijde die veel gestreken moet worden om zijn vorm te behouden. Een traditioneel feestelijk kledingstuk van Kitenge is een rok, kikoï genaamd. De kikoïk kan ook als blouse of kaftan worden gedragen. Stijlvol en praktisch, kikoï en bijpassende kikoï, of kikoï en blouse, elt als feestkleding en als bruidsjurk. Terwijl blouses als buitenkleding worden gedragen, kan kikoï als rok of als binnen kleding worden gedragen, geknoopt, geknoopt of tot een jurk genaaid. Het gebruik van een aparte kikoi voor binnen kleding is ook toegestaan. Een Kitenge bruidskikoi kan over een jurk of onder een blouse of kaftan worden gedragen. Natuurlijk mag de Kitenge kikoi ook hangend aan een koord of touwtje worden gedragen…

Kitenge-stoffen kunnen worden bedrukt, gestrikt, geverfd of geborduurd. Voor de versiering van dergelijke kledingstukken wordt vaak gebruik gemaakt van bergkristallen, kralen, pailletten, schilderingen, alkalische stoffen, enz. Kitenge-bedrukking kan op twee manieren worden uitgevoerd: met “linten” van de achterkant naar buiten op de stof, of met een of meer kleuren in wit, zwart, rood, blauw, crème, geel, oranje, roze, enz, gestempeld, in reliëf gemaakt of geschilderd op de effen witte achtergrond. Sommige motieven zijn zo ingewikkeld dat zij in een transparante oplossing moeten worden gedompeld om onscherpe, meervoudig versterkte afbeeldingen te krijgen. De motieven kunnen ook, naar gelang van de sneden in de verschillende stoffen, worden gemaakt op geweven stoffen, geverfd of op bedrukte stoffen, met behulp van patroonstiften of magische markers, gestempeld, geborduurd of geëtst. In tegenstelling tot normale bedrukte stoffen, zult u geen moeite hebben om vergelijkbare kleuren te vinden in de Kitenge print.

Met de Kitenge kledingstuk, kunt u een breed scala van opties te krijgen volgens uw stemming, of volgens uw individuele keuze. U kunt gaan voor een semi formele look, met een Kitenge en een semi casual look, Kitenge en vrij veel een verwachte look voor een feestje of een picknick. Semi casual look Kitenge kan ook uw workout kleding code dragen als uw lichaam voor. En als uw lichaam vereist dat een te verschijnen vlezig, houd uw Kitenge in de meestal afslanken categorie. Denk bij het kopen van een jurk een beetje aan uw Kitenge, en als u een beetje angstig bent om uw Kitenge te bezitten, ga dan voor een effen of semi casual look Kitenge. Op die manier kunt u de Kitenge dragen wanneer dat nodig is, en volledig gewend raken aan het comfort ervan. Het kan ook gemakkelijk samengaan met uw casual garderobe voor een dagje plezier, en laat u uw creativiteit oefenen met de leuke items die u al in uw kast heeft hangen. We zijn allemaal gek, nietwaar? Nou, soms laat onze gekte eigenlijk zien waar een deel van onze Kitenge.