De relatie van de mode

Kindermode

 

Modekleding is noodzakelijk voor iedereen. Kinderen maken deel uit van de generatie die het geluk heeft te kunnen genieten van een wereldwijde beloning van sport, luxe en vermaak. Kinderen worden lief en heerlijk geboren, met alle liefde en zorg van de wereld, maar tegelijkertijd ook teer en vatbaar voor irritaties.

Mode speelt een grote rol in ons leven en het maakt niet uit of het om kinderen of volwassenen gaat. Mode is een enorme categorie met veel variatie en iedereen doet zijn best om aan de top te blijven. Wat is de relatie tussen mode en kinderen? Is het goed of slecht om kinderen te kleden in designer-kinderkleding?

Mode speelt zeker een cruciale rol in het creëren van een gevoel van goede look, zoals blijkt uit de snit en de steek van kleding. Modieuze kleding in verschillende kleuren verfraait de look. Mode verandert met significante kleur en patronen verandert de hele houding van een persoon, of het nu een jonge jongen of een volwassene.

Kinderen zijn heel kieskeurig wat hun kleding betreft en geven alleen de voorkeur aan kleding die aan hun verwachtingen voldoet. Kwaliteit is net zo belangrijk als smaak. Steeds weer wordt gezegd dat kwaliteit een combinatie is van aanleg en overleving. Is het niet zo dat kinderen van alle leeftijden misschien wel het meest vatbaar zijn voor “geestelijkheid”? Zij zijn als een experiment dat erop gericht is hen tot de Rede te drijven, wat in de aard der dingen ligt, en de rede faalt om hen tot de Rede te drijven. Kinderen zijn supersterren voor de toekomst; ze zien eruit als miniatuur-volwassenen, maar eigenlijk liggen ze maar vijf jaar achter op het eerstvolgende oudste kind.

Luxe handtassen zijn verkrijgbaar in alle maten, van klein tot groot, met een ondervak waar een mobiele telefoon in kan; een portemonnee, pennen, zakjes, visitekaartjes; en andere essentiële accessoires. Is het niet een telefoon die zich achter het handvat van een handtas verbergt? Kinderen hebben de telefoon graag de hele tijd in de hand; en het is deze eigenschap die de mode sneller maakt dan ooit.

In de jaren 1961 was Johnson’s best onderschreven parfum, genaamd ‘Cologne for theeries’, een gigantisch succes. Johnson ging enkele jaren later een samenwerkingsverband aan met Adettes Vanity en Chevalierologne sulfure. Chevalier is een zeer bekend parfummerk waarvan de hedendaagse parfums zijn afgeleid. De vroegste cologne werd gecreëerd door. Guellipling, een tuinman in experimentele chemicaliën. Hij mengde citroen en bergamot. Johnson’s kwam met hun versie van de geur. Casadei’s Eau de Cartier jewels d’Interditola. Het werd een sensatie in 1957 en kreeg de kenmerkende rechthoekige tint die zo veel in kinderkleding te vinden is. Een zilveren flesje met de omtrek van een halsdiamant zit aan een koordhaakje, proefmonsters ervan bungelen in een hoekje.

Feen chanel stijltangen zijn nu een vast onderdeel geworden in het leven van drukke vrouwen, ook in het comfort van hun slaapkamer. Sommige zijn zo elegant simplistisch en stijlvol dat ze gedragen kunnen worden naar Dairy Queen of Ruby Tuesday’s! Er zijn berichten dat tienermeisjes zich hiertoe wenden als een goedkope vervanging voor proms en dergelijke. Het is niet ongewoon er een te vinden in de kleedkamer, zelfs op de vrouwenafdeling. Elk merk heeft zijn volgelingen, er zijn trouwe klanten die zich niet dood laten vangen in een andere fles. De trouwe klanten noemen ze hun vrienden en ze willen niet dat hun vrienden zich omdraaien bij de eerste hint van een aangename geur.

Het is niet nodig om de absolute massa te overtuigen dat colognes niet van blijvende aard zijn, de Yeah Baby vervormer zullen je vertellen dat je je het beste kunt insmeren en wachten tot ze slijten voordat je een vervanger probeert. De echte mama’s van de Revolutie zullen appels met een ring van nostalgie. Dus als je hippiemoeder en -grootmoeder op weg naar de winkel op een zaterdagmiddag naar de bushalte renden, (met een poedel over de ene arm en een doosje lucifers in de andere hand) om wat herenigingsdeeg op te halen voor de inwonende familie, nou, je zou kunnen zeggen dat de mellow look een antwoord was op de mach backer van OversizedIdeas. Com. En of het nu de poeder-ovale look van disco was of de saf capita look van het Japanse schoolmeisjesuniform (rosebud) het resultaat was hetzelfde, een wederzijds vreugdevolle hereniging van de consument (bewust neergestreken boven op de cross-riser en niet helemaal rechtgetrokken midrib) en de ontwerper (bewust hoog van de zoomlijn), dit gelukkige ensemble had net zo goed met goud verguld kunnen zijn.