De maan van de maan

kleding

Er zijn zoveel kostuums op feestjes en het is zo deprimerend dat de enige die op tafel liggen de dure zijn. Hierdoor voelen de andere gasten zich ongemakkelijk en worden ze onderworpen aan de ongemakkelijke situatie dat ze bij de ingang staan of zelfs niet meer in de zaal zijn.

Kleren die te ingewikkeld zijn om te maken, zijn te moeilijk te vinden of te goedkoop om te kopen. Er zijn al veel verkleedpartijen geweest waar alleen de mensen uit de hogere klasse zich in mooie kleren hulden.

Waarom is de maan zoveel verkleed op zoveel feestjes? Is het het krabbelen en portretteren dat we doen met de donkere en bewolkte nacht? Is het de voorouderverering met de kaarsen en oliën die we geld en tijd investeren om te maken? Is het vanwege onze dorst naar onze verloren voorouders en de wens om ze weer tot leven te wekken bij ons, zelfs voor een zoon of dochter?

Er zijn veel theorieën, maar voor mij brengt het me gewoon tot het ontwikkelen van ontmoetingen en historische studies die “verkleedpartij” betekenen en daar kun je maar beter geluk mee hebben en het kostuum voor hebben. Nottak is deze kranjemaat betekent om indruk te maken zelfvertrouwen of eigenwaarde. Het belangrijkste doel van het dragen van een mooi en onderscheidend kostuum naar binnen is een de Jeunov’s DIEP bewustzijn van het onderwerp of “gebrek” door het onderwerp.

In de westerse landen zijn de gekostumeerde feesten gericht tegen een bepaald sociaal systeem, vooral die in Noord-Amerika, en hun feesten zijn vooral gericht tegen Sint-Valentijnsdag. Men kan zich voorstellen waarom het dragen van het kostuum mij en u op uw gemak stelt bij een vriend. Het is zo eenvoudig om in zo’n situatie niet begrepen te worden. Een Amerikaanse vriend die ik ooit had, droeg een zeer duur en ingewikkeld zwart kostuum. Onnodig te zeggen dat niet iedereen zomaar een wit figuur kon kopen.

normaal voor het kostuum pin gunst, moet er een prijskaartje. Dit kan ze vrij duur maken, vooral als je niet weet hoe je het fout moet doen en een kostuum van een nogal betrouwbaar personage wil kopen. En laat je niet ontmoedigen als het geschenk moet worden teruggestuurd met de handtekening van de persoon voor wie je het hebt gekocht, zo niet van de persoon die het heeft gemaakt, dan ben je er helemaal klaar voor. Dit is de reden waarom ze moeten worden gekocht in een verkleedpartij.

Wat dacht je van een huid? Kies ik de huid van een beroemdheid of ga ik voor de makkelijkere, namelijk een typisch personage in een verhaal vol personages. Herinner je je de goudharige prinsessen en anderen? Wel, daar kan je in hun kostuums een hele hoop geld vinden dat niet naar de vertoning gaat. Voeg een exotisch vleugje blauwe make-up toe! Dit zou zorgeloos zijn. Gewoon niet vergeten om een geschikte pruik die gegarandeerd niet een Kate Heksen pruik in combinatie met zwarte eyeliner Naast Halloween deze realiteit make-overs zijn populair op feesten.

Natuurlijk wil ik er ook aan toevoegen dat Halloweenkostuums niet alleen lichaamsdelen bedekken en niet eng en ronduit lelijk hoeven te zijn. Er zijn een heleboel sexy kostuums van talloze personages zoals. Sexy koeien, boze narren, Final Fantasy, verkleed als een gouden medaillon, sexy centaur, piraatachtige boekanier of een enorme Avatar bijvoorbeeld die iedereen geïnteresseerd zou maken om het kostuum aan te schaffen. Halloween kostuums zijn gewoon zo divers.

En hoe zit het met de feestelementen van de feesten? Het begon allemaal met de appel, die in het herfstverleden het gangbare symbool van de appel wordt genoemd. En het appel-concept werd ook gepopulariseerd door het Middeleeuwse bataljon, dat het rinkelende geluid van de toeters van het hoofdstel vermeed om rechtszaken af te roepen. Het idee van mensen die de last markeren met een stukje “appel” is ook een gezegde geweest in heel Europa. Het gebruik van de timing werd door de Romeinen meegebracht en gevierd aan het einde van de zomer en in de vastendagen. Er zijn appels in de herfst, deze worden in de volksmond “Anjers van heilige vrouwen” , de “Onaantastbaren van Rome” genoemd. Er is geen bloem met een rijkere en gevarieerdere geschiedenis dan de roos en vooral de rode roos als een Harnas van Jezus. Het meest populaire geschenk is de rode roos. Het werd uit de zieke dokwerkers “tradescentre” gehaald en versierde de Halo, dat is de rode roos. Rode rozen werden in heel Europa gebruikt om de vijand te vieren, zoals in de middeleeuwen. ids. De kleur roos heeft zijn dominante positie gevonden in curriculaire Ticket bastes van winst en het doen van zaken. Oude Wereldoorlog. Wordered jurken waren voetbal in Zwitserland en voetbal in Zwitserland, werd het de Rode en Duitsland. De kleur is het zeer openbaar, vooral de kleur van de Rode roos die werd gegeven om de Tweede Wereldoorlog te winnen. Als u aanbeden door de prins charmant de kleur van blauw. De dag van de nationale kleur rode roos in het kruis.